Étterem, Kecskemét étterem, Bagatell, torkos csütörtök

Magyar   |   English   |   Deutsch

Kovács Sándor


 

Harminc éve dolgozom ebben a gyönyörű szakmában, melynek maximálisan elkötelezett híve vagyok. A családom mellett az összes időmet a hivatásom tölti ki. 15 éve vagyok mesterszakács, ezóta foglalkozom konyhaművészettel. Konyhaművészeti olimpiákon és világbajnokságokon vettem részt több alkalommal. Egyéni versenyzőként aranyéremmel díjazták az „A” kategóriás teljesítményemet.
Legutóbb hazánkat, mint a nemzeti szakácsválogatott-team chefje, képviseltem, hideg-, melegkonyhában összesített ezüstérmes részvétellel, mely az elmúlt 20 év legjobb teljesítménye volt. Ezek mellett, első magyarként, részt vettem a világ legkomolyabb melegkonyhás versenyének, a Bocuse d'Or-nak Európa döntőjében. Az MNGSZ, az eddigi teljesítményemet Venesz díjjal tüntette ki.