Étterem, Kecskemét étterem, Bagatell, torkos csütörtök

Magyar   |   English   |   Deutsch

Kecskeméti Krisztián


 

Alig több, mint 20 éve, hogy egy pályakezdőknek készített TV műsorban megláttam egy gyönyörű nagy konyhát. Abban a pillanatban tudtam, hogy ez az a pálya, HIVATÁS, amire én születtem. Kitartó munkával, jó mesterek, barátok mellett lettem „nagybetűs” szakács.
Megmérettem magam hazai és külföldi szakácsversenyeken. Magyar bajnokságot, kétszer olimpiai ezüstérmet és a 2002-es, luxemburgi világbajnokságon aranyérmet szereztem. 2002-ben Magyarország legfiatalabb mesterszakácsa lettem. Egy álom vált valóra, amikor nemzeti válogatott béli csapattársammal megnyitottuk a Bagatell Éttermet. A tudásom legjavát adva szeretnék kellemes perceket szerezni a hozzánk betérő vendégek részére, a számunka oly fontos enteriőr kialakításával, valamint egy gasztronómiai élménnyel.